Snø……

Publisert 18.04.12 av Christine

I forrige uke var jeg inne på klubbområdet å sjekket forholdene, og fikk hentet litt utstyr som vi skulle bruke på lp samlinga.

Vel ble ikke veldig positiv når jeg kom dit, for der var det masse snø så langt øyet kunne se. To uker til vi skal ha trippelstevnet…..kan ikke si at det ser veldig lovende ut pr nå.

Vi får krysse fingrene for masse plussgrader og høy smeltefaktor!

Ida og Sunnan var også der inne og hjalp til med å hente utstyr. Emil har de siste årene blitt veldig usikker på andre hunder som han ikke kjenner eller stoler helt på, uansett om det er tisper eller hannhunder. De eneste hundene han liksom føler seg helt trygg med er Neeco og Ia.  Han oppfordrer eller oppsøker aldri bråk, men om han føler noen kommer for nært hans intim sone så kan han godt gi uttrykk for det. Emil har vel knapt hilst på Sunnan før, så var spent på om han ville synes det var en okey dame. Sunnan er jo veldig rett frem av seg, og var klar for lek med en gang. Jeg så at Emil ikke var helt komfortabel i starten, og at han jobbet veldig med seg selv om dette var noe som han synes var greit.

Men etter noen minutter så var han solgt, og heiv seg skikkelig med på leken. Godt å se at han kunne løsne litt opp, og få leke skikkelig. Han og Ia leker jo en del, men det blir liksom ikke helt det samme siden det er så stor størrelses forskjell på dem.

Emil og Sunnan lekte kjempe godt! Og Sunnan fikk til og med lovt å knø Emil, så det var flere ganger han lå godt ned i snøen under henne, og han syns det var greit 🙂

Skikkelig herlig å se at han kunne kose seg, og få lekt skikkelig med en annen hund på hans størrelse.Tror vi må få til flere dater med Ida og Sunnan. Selv om Ia syns det var mektig urettferdig til tider, og helst ville hatt Emil for seg selv, med andre ord ønsker også Ia seg en lekekamerat på sin egen størrelse 😉

 

image

image

image

image

image

image

image

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: