Huskyen Neeco

Navn: Fun Racing Neeco
Rase:
Al.Husky/pointer
Født: 17.05.99
Kjønn:
Han
Farge: Svart og hvit
Oppdretter:
Fun Racing
Høyde: 62
Vekt: 28 kg
Agility:
klasse 3 agility og klasse 3 hopp
Lydighet: 3. premie klasse 3
Mentalt: Aldri vært testet, men uberørt på det meste!

Litt om  Neeco: Den gode gamle,som har vært med i tykt og tynt. Min første helt egne hund. Som egentlig «bare» skulle være turkameraten  min. Men ble så mye mer enn det!

Neeco er opprinnelig avlet som trekkhund, der har han ikke gjort noen stor karriere.Men elsker å være med på skiturer, og har gått noen runder som sledehund. Tross størrelsen hans, er han utrolig lett til beins. Han svever kjapt av sted i skog og mark. Og har gjort det stort på agility banen. Sesongen 2008 var hans siste år som konkurranse hund, der gjorde han det veldig bra på flere NKK stevner. Og  vi deltok for andre gang på NM. Lydighet har vi også prøvd oss på, men det synes Neeco blir for tregt og kjedelig. For det tar nemlig alt for lang tid før godbiten kommer!! Han syns det er veldig morsomt å gjøre momenter, og få belønning for det. Og han har egentlig alltid vært veldig lettlært.  Men da vi kom til klasse 3 ble fri ved foten alt for lang syns han 😉 Nå lever han pensjonist tilværelsen i sus og dus. Og er med på trening  i ny og ned. Neeco er den perfekte rollemodellen, og er en flott og stabil hund! Roligheten selv på nyttårs aften, og utrolig trygg på seg selv.

Sommeren 2010 dukket det opp en gylden mulighet for han å konkurrere i agility igjen. Vi skulle dra sørover å konkurrere. Og der skulle de arrangere seniorklasse, for hunder over 8 år. Meldte Neeco på,selv om vi ikke hadde trent noe særlig de siste årene. Neeco hadde ikke glemt gamle kunster, og vant alle løpene sine! I tillegg gikk han dem alle feilfritt! Han vant også klubbmesterskapet i sin klasse den høsten!

Det kommer til å bli utrolig tomt i hjertet mitt den dagen han forlater oss…..

neeco2

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: