Aussien Emil

Navn: NUCH NA(H)CH NACH Ki-Ro-Ma’s Dont blame me «Emil»
Rase:
Australian shepherd
Reg.nr: 07953/05
Født: 26.03.05
Kjønn:
Hann
Farge: Blue merle
Oppdretter: Ki-ro-ma’s
Høyde:
54 cm
Vekt:
25 kg
Øyne:
UA okt-07
HD/AD:
A/A
Valpeshow: BIS 2
Utstilling: NUCH, 2xCacib, 11xBIR, 2x4BIG
Agility 3: 7xCert, NACH
Hopp 3: 4xCert, NA(H)CH
Lydighet: 1. premie klasse 2
Mentalt: Bestått K-Test,uberørt på skudd!

Litt om Emil : Emil kom til oss da han var 17 mnd gammel, da kjemien mellom han og tidligere eier ikke stemte helt. Vi hadde da akkurat mistet vår aussietispe Yatzy på 1 år, pga sykdom, og det fristet ikke veldig å starte på scratch med ny valp. Meninga var egentlig å vente litt med å få ny hund i hus igjen. Men så kom plutselig tilbudet om Emil….Møtte Emil første gangen da han var 4 uker, og allerede da var han en aktiv skøyer. Har fulgt med på hans aktiviteter siden han ble født. Likevell var jeg veldig spent på å få denne skøyeren nordover….ikke hadde han reist med fly før, og han husket vel neppe meg igjen fra da han var 4 uker 😉  Men Emil kom ut av flykassa han, med den største selvsikkerheten.Nå var jeg nysgjerrig på hva denne gutten ville bringe inn i hverdagen vår.

Emil har nok gitt meg mange gråe hår, men også mange gullkorn! Jeg var fult klar over at jeg hadde skaffet meg arbeid, men det er jo også noe som jeg liker å holde på med !  Det første året vi hadde sammen kan vel kalles stor suksess! Innen ett år hadde Emil konkurrert innen flere grener, og vi hadde opprykk til lp 2, opprykk til hopp 2, og vi hadde også oppnått championatet i utstillingsringen!!  Emil er en stor livsnyter, og nyter hver dag fult ut!

Dessverre ble han angrepet to ganger med kort mellomrom, noe som gjorde han en del usikker på andre hunder Vi har jobbet hardt med dette, og han er i dag mye bedre. Men skulle så gjerne ønske han var foruten disse opplevelsene, for han var frem til da en trygg og god gutt mot alle hunder. Dette henger også litt igjen på fellesdekken, og jeg ser han ikke er helt komfortabel sammen med fremmede hunder der.

Emil elsker å jobbe, og  jobber like godt for en godbit, leke eller bare litt kos fra mor. Utrolig lett å motivere med andre ord 🙂 Og han elsker å holde på med alt, ikke den ting han sier nei til. Det meste av tida vår vier vi til agility, men vi prøver å få tid til litt andre ting også.

Vi har blandt annet vært innom NRH, og Emil syns det var veldig gøy å rundere! Vi har prøvd oss på ett par blodspor, og det skal vi helt klart fortsette med. Også lydigheta skal vi begynne å ta litt mer på alvor.

Emil er også den fødte trekkhund, og elsker å dra meg på ski eller spark! Gleder meg til mange flere år med denne skøyeren, og se hva vi klarer å få til med tiden !!

emil

Reklame

2 kommentarer på “Aussien Emil

  • takk for det 🙂 han e en hærlig krabat,med mye energi 🙂
   han e ikke så stor, bare masse pels 😉

   Bli morsomt å følge med på knøttet ditt 🙂

 • Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s

  %d bloggere liker dette: